Konstverk

Alla nedanstående alster är till salu, om det inte står att de är sålda, så hör gärna av dig om du är intresserad av att köpa något. Du kan även beställa verk liknande de som är sålda, eller har egna idéer om utformning. Alla konstverk är lämpliga att använda utomhus.

Ugglor. Ugglorna är av stålplåt, konturerna av lödtenn. Pulverlackade. Sålda!

Blomranka. Ram av armeringsjärn med pulver-lackade blommor och blad. Ca 50 x 70 cm. 1 200 kr.

Hällristning Figurerna är lagda med lödtenn på stålplåt som har lackats. Tavlan är delad och består av två delar på vardera 30x40 cm, alltså totalt 60x40 cm. 800 kr.

Ingen att frukt-a Gubben är av stålplåt, frukternas konturer av lödtenn. Utöver de lackerade frukterna, är hela figuren klarlackad. 450 kr. SÅLD!

Skrotbyst. Det här är en "klassisk" byst som jag har tillverkat av diverse överblivna delar. 30 cm hög, 32 cm bred. 900 kr. Sänkt pris på grund av en liten skada: 500 kr.

 
Liftaren. En utomjording har kraschat med sin raket. Nu står han och försöker få lift. Tillverkad helt av plåt som är lackerad. Plattan är 30 x 40 cm och han är ca 35 cm hög. 1 700 kr.  
 

 

Gubbar och gumma. Tillverkade i armeringsjärn. Ser bra ut på husfasader och liknande.Figurerna är ca 30 cm breda och 45 cm höga. 250 kr per styck.

 
Fjäril. Tillverkad i plåt som är lackerad på ena sidan, så de är lämpliga att ha utomhus, t.ex. på husfasader, balkonger och altaner. Jag har gjort ytterligare några fjärilar i andra färger. 450 kr.  
Tavlor. Två tavlor i samma stil, med vit bakgrund. Tillverkade av plåt som är lackerad på ena sidan, så de är lämpliga att ha utomhus. Ca 30x40 cm. 250 kr per styck.  
Tavlor. Två tavlor av klarlackad plåt med dekorationer. Ca 30x40 cm. 250 kr per styck.

    

 

 

Nyhetsbrev

Jag räknar med att skicka ut nyheter om vad som sker här på hemsidan till er som är intresserade. Det kan vara när ny musik eller bilder på konst läggs till, eller när det sker något viktigt med mitt författande.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i din e-postadress nedan.

Länkar

Om minimalism

Andra bloggar