Musik

Jag skriver egna låtar, och spelar in dem hemma i min lilla studio. Alla instrument på inspelningarna spelas av mig själv, så det finns vissa brister i den instrumentella kompetensen. Det gäller framför allt trummorna som är ganska amatörmässiga. Mina låtar finns på Soundcloud, och du hittar dem via länken nedan eller i sidokolumnen till höger. Jag har också lagt in några som filmklipp på Youtube och min Facebooksida.

Om du vill engagera mig så hör av dig. Observera att jag då spelar ensam som trubadur, så låtarna framförs med gitarr, sång och munspel, utan trummor och bas med mera.

Det är gratis att lyssna på min musik på nätet, och även att ladda ner den, men uppskattar du det jag gör, så tar jag tacksamt emot ett bidrag till min försörjning på bankgiro: 542-5012. Uppge gärna vem du är som bistår mig.

https://soundcloud.com/lasselager

Nyhetsbrev

Jag räknar med att skicka ut nyheter om vad som sker här på hemsidan till er som är intresserade. Det kan vara när ny musik eller bilder på konst läggs till, eller när det sker något viktigt med mitt författande.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i din e-postadress nedan.

Länkar

Om minimalism

Andra bloggar